perjantai 27. marraskuuta 2020

Länsi-Vantaan musiikkiopisto siirtyy etäopetukseen maanantaina 30.11.2020

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tänään 27.11.2020 asettamat rajoitukset koskevat myös taiteen perusopetusta. Opetus siirtyy etäopetukseksi maanantaina 30.11.2020.


Kaikki musiikkiopiston konsertit ja tapahtumat perutaan loppuvuoden ajaksi. Kerhotoiminta siirretään ulos tai etäopetukseksi. Olemme yhteydessä kaikkiin kerholaisiin ennen seuraavaa kerhotuntia. Muussa musiikkiopiston opetuksessa opettaja sopii etäjärjestelyistä omien oppilaidensa kanssa. 

Syksy on ollut kaikin puolin poikkeuksellinen, mutta musiikkiopiston näkökulmasta kaikki on sujunut hienosti. Musiikin harrastajia on tullut mukaan ennätysmäärä poikkeustilanteesta huolimatta. Olemme pyrkineet panostamaan turvallisuuteen opetustilanteissa ja suojaamaan sekä oppilaat että henkilöstön. Kiitos sitoutumisesta käsienpesurumbaan ja loppuvuoden maskin käyttöön. Olemme myös kiitollisia siitä, että turvatoimilla tilanne on pysynyt hallinnassa ja olemme saaneet jatkaa lähiopetuksena tähän asti. 

Musiikin voima on kantanut läpi haastavan syksyn ja odotamme aikoja, jolloin voimme taas jatkaa lähiopetuksessa yhdessä musisoiden. 

Terveyttä ja musiikin iloa! 

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä tai haluat antaa palautetta, voit olla yhteydessä rehtoriin: Pauliina Okkonen, p. 050 5349891, pauliina.okkonen@lvmo.fi